Golf

Exitours kan skräddarsy din golfresa så som Du vill ha den. Kanske du bara vill "krydda" din vanliga semester med en eller ett par dagars golf? På en del platser kan vi förboka startider och ge er mer information om banans karaktär mm. Vi bokar också in golfbag på flyget, bokar hyrbil om det behövs för att ta sig mellan hotellet och banan. Vill ni ha en i särklass bra "ren" golfresa så kan vi varmt rekommendera golfarrangören Golf Plaisir, som enligt vårt tycke är den i särklass bästa golfarrangören på den svenska marknaden.

Nedan kommer lite information om Golf Plaisir:

Alltid svensktalande personal på plats. När du reser med Golf Plaisir blir du väl omhändertagen. Allt är förberett och anpassat för att du ska kunna koncentrera dig på golfen och njuta av livet. Har du rest med Golf Plaisir tidigare vet du att vår personal är något alldeles extra. Service och omtanke är nyckelorden men också att ge dig en upplevelse, social gemenskap, bra boende, närhet till golfbanan och givetvis mycket golf! På de flesta av våra resmål ingår obegränsad greenfee och givetvis garanterade starttider. Golf Plaisir är inte en golfresearrangör som alla andra. Det märker du redan vid den första kontakten med vårt kontor. Vår personal vet vad dom talar om! Personalen har varit på de allra flesta av våra resmål. De har spelat banorna, bott på hotellen, ätit maten, hängt i baren och utforskat omgivningarna.

Du kan därför vara säker på att vår personal på alla sätt hjälper dig att hitta just den resa och det resmål du söker efter.

intressanta utflykter, vinprovningar, stadsrundturer, middagsutflykter till en speciell restaurang och mycket, mycket mer. Givetvis förutom att alltid ordna de bästa möjliga starttiderna till dig!

Våra golfvärdar vet också oerhört mycket om just "sina resmål", och hjälper dig med allehanda information om hotell, golfbanor, starttider och vad resmålet har att erbjuda utöver golfen. Tveka inte att fråga dem!

Golf Plaisir erbjuder golf på följande destinationer: Italien, Spanien, Portugal, Grekland, Turkiet, Egypten och Tunisien.